Formular 2% 2016

Formularul 230 pentru directionarea a 2% din impozitul pe venit
Formularul 230 pentru directionarea a 2% din impozitul pe venit

Aici gasiti formularul pentru redirectionarea catre Asociatia Esperando a celor 2% din impozitul retinut deja din veniturile voastre anul trecut.

O cale de a salva din banii ce altfel ar merge in intregime la bugetul de stat, si de a decide ca acesti 2% sa fie folositi pentru a face mai buna si mai frumoasa viata copiilor si persoanelor cu dizabilitati si alte nevoi speciale.

Asociatia Esperando ofera, zi de zi, de 15 ani, aceste servicii de recuperare, educatie personalizata, dezvoltarea abilitatilor pentru viata autonoma, in mijlocul comunitatii, si chiar pregatire pentru viata activa.

 

Formularul se listeaza si completeaza doar la partea I (datele voastre) sau III (daca e un imputernicit) si semnatura!

Apoi fie il depuneti la Administratia Financiara de care tineti (dupa domiciliu), fie il trimiteti prin Posta, fie ni-l trimiteti noua  si il depunem noi la Finante.

Sumele care ajung astfel la Asociatia Esperando ne permit sa lucram cu persoanele cu nevoi speciale/ dizabilitati, in special copii: recuperare, educatie, deprinderi pentru viata autonoma, relatii sociale, invatarea unor activitati, pregatire pentru munca si multe, multe altele.

Cu cat for fi mai multe formulare, si deci sume mai mari, cu atat viata acestor persoane (copii, tineri si adulti) va fi mai frumoasa.

Si pentru asta meritati cu totii multumiri!

Iar pentru faptul ca ati ales sa nu lasati banii aceia acolo, ci sa-i redirectionati catre Esperando, meritati si felicitari!

 

Un an 2016 minunat sa aveti!

Cu drag,

Asociatia Esperando

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *