Image

Recuperare


De 12 ani lucram pentru a pune pe picioare, la propriu si la figurat, copii, tineri si adulti cu dizabilitati. Am acumulat experienta si am dobandit cunostinte si abilitati.

Asa ca am inceput sa oferim publicului larg servicii de recuperare fizica si consiliere psihologica.

 

Serviciile sunt oferite de catre specialistii nostri la Centrul de Recuperare de zi Esperando, pe str. Somesului nr. 3, in Baia Mare. Adica langa Sinagoga orasului, pe strada paralela cu 1 Mai si Crisan.

Serviciile de recuperare fizica si intretinere corporala includ:

- Fizioterapie. Avem combina pentru electroterapie -curenti diadinamici, Tens, interferentiali etc.-; aparat pentru laserterapie; aparat pentru terapie cu ultrasusnete; aparat pentru magnetoterapie; lampi Solux si infrarosu; cuve pentru impachetari cu parafina; terapie cu gheata etc.

- Kinetoterapie/ gimnastica medicala. Cei mai buni specialisti din oras sunt la Esperando. Nu e gluma sau lauda!

- Masaj terapeutic. Desi am avut multe solicitari pentru alte tipuri de masaj ;), ramanem la ceea ce stim face cel mai bine!

- Drenaj limfatic. Din nou, mainile profesionistilor de la Esperando se dovedesc a fi de aur.

- Reflexoterapie/ presopunctura. Un specialist extrem de bun va sta la dispozitie pentru a va face viata mult mai buna.

- Osteopatie cranio-sacrala. Doi dintre specialistii nostri sunt formati in acest domeniu, iar raspunsul pacientilor lor este admirabil.

- Hidroterapie. Deocamdata oferim acest serviciu doar pentru copii mici, avand in vedere limitarile impuse de spatiul in care lucram. Insa efectele asupra spasticitatii si motricitatii copiilor sunt fenomenale!

- Consiliere pentru viitorii parinti. Nici nu stiti cate nu stiti si cate puteti afla!

- Evaluare motorie a copilului mic. Fara a ne substitui medicului, va putem spune, din punctul de vedere al specialitatii noastre, daca dragul 

- Dumneavoastra copil pare sa aiba o problema sau nu si la ce sa va asteptati/ ce ar trebui sa faceti. Uneori, asta inseamna sa alungam temeri inutile. Alteori, sa salvam ani de chin sau munca obositoare! Nu e deloc o joaca! Depistarea la timp a unei probleme medicale poate sa insemne o recuperare mult mai rapida sau chiar o vindecare usoara. Avem in fiecare zi in fata copii care sufera acum din cauza dizabilitatii nedepistate la timp!

 

Toate aceste servicii se adreseaza:

- persoanelor care experimenteaza dureri ale sistemului locomotor,

- celor care au avut accidente vasculare,

- celor care urmeaza sa sufere o operatie (pregatirea pentru operatie, care in Romania este atat de nebagata in seama! Din pacate, caci nu-i intelegem inca importanta),

- celor care se refac dupa o operatie, un accident, un eveniment traumatic

- celor care doresc sa-si mentina tonusul si mobilitatea, inclusiv celor aflati la a doua tinerete, care simt ca se misca tot mai greu

- tinerilor cu probleme de postura, cu deviatii ale coloanei vertebrale, cu pozitii vicioase la scoala sau la locul de munca

- celor care urmeaza sa devina parinti

- proaspetilor parinti sau parintilor care observa anomalii in dezvoltarea copilului lor si vor sa fie siguri ca totul e bine

- sportivilor aflati in refacere dupa traumatisme/ accidente

- celor care simt nevoia sa faca miscare supravegheata de profesionisti adevarati - profesionisti care inteleg corpul, miscarea si efectele exercitiilor - si nu doresc sa riste sa-si faca mai mult rau pe la cine stie ce "sala"

- firmelor care doresc sa aiba grija de angajatii lor (tocmai am primit o solicitare din partea Penitenciarului pentru un cadru/ coleg  care a suferit un accident. Lucrurile merg excelent si progresele sale sunt remarcabile!). Un abonament, cateva sedinte chiar, pot insemna enorm pentru angajat si o bila alba enorma pentru companie!

Lucram dupa o programare riguroasa si respectam clientul si orele de programare. Nu veti fi nevoiti sa asteptati, sa stati la cozi, sa suportati indiferenta sau nesimtirea. Pentru ca noi intelegem mai bine ca oricine suferinta si nevoile celor ce vin la noi!

Am uitat sa mentionam tarifele aflate mereu sub preturile de pe piata, ca si reducerile/ gratuitatile pe care le oferim pentru cei care 

achizitioneaza

  pachete de sedinte de recuperare. Sau apa, ceaiul, muzica linistita, ambianta placuta si intima.

Pentru programari si informatii, va asteptam la Centrul de zi sau sunati la telefoanele: 0262-271580 sau 0740-143439.

Fondurile obtinute ajuta sustinerea serviciilor centrului de zi pentru persoane cu dizabilitati (handicap)!

Asadar, va puteti recapata sanatatea in timp ce ajutati persoane aflate in dificultate!