Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeste in oameni !"
Cautare:„CENTRUL PILOT PENTRU RECUPERAREA SI INTEGRAREA PROFESIONALA A PERSOANELOR CU DIZABILITATI”- 2005

In anul 2005 incepand cu luna aprilie si pana in luna noiembrie a aceluiasi an Asociatia Esperando a derulat proiectul „Centrul pilot pentru recuperarea si integrarea profesionala a persoanelor cu dizabilitati”.

Asociatia Esperando a obtinut finantare pentru acest proiect din partea Autoritati Nationale a Persoanelor cu Handicap, (ANPH).

Scopul proiectului a fost de a oferi sanse reale de includere socio-profesionala a copiilor, tinerilor si adultilor cu dizabilitati, cu consecinta reducerii eforturilor familiei si societatii, inclusiv a institutiilor statului pentru intretinerea acestora.

A fost creat  un centru vocational pentru tineri cu dizabilitati, in Baia-Mare, si s-a dezvoltat centrul de terapie ocupationala pentru persoane cu dizabilitati Esperando din Botiza unde tinerii si adultii cu diferite grade de dizabilitate realizau obiecte de artizanat.

Prin acestea s-a urmarit orientarea si integrarea profesionala  a tinerilor si adultilor cu dizabilitati. Beneficiarii acestui proiect au fost in special tinerii si adultii cu deficiente si familiile acestora.

CONTOR VIZITE
8
5
5
7
2
0
0