Cart 0
Cosul tau: 0.00 Lei

Cum comand produse?

Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Puteti allege produsele si de pe mijlocul paginii vizualizate. Odata ce ati gasit un produs pe care doriti sa il cumparati ori care va place, apasati pe butonul  “Adauga in cos”

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde puteti revedea lista produselor alese, actualiza cantitatea sau renunta la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua cumparaturile" sau puteti trece la cumpararea propriu-zisa, apasand butonul “Plateste”


Detaliile de livrare!

Daca doriti amanunte despre costurile si conditiile de livrare, apasati butonul « Cost estimat transport ». Va fi automat afisata informatia completa, astfel ca puteti alege modalitatea cea mai convenabila pentru Dumneavoastra.

Comanda

Dupa ce ati ales produsele, va trebui sa completati infomrmatiile cu privire la livrare.

a. Daca sunteti client nou, apasati pe butonul "Continua" din coltul din dreapta jos al chenarului din dreapta al paginii care va apare la apasarea butonului « Plateste ». Acumtrebuie sa completati datele din formularul care apare, sa cititi si aprobati  Termenii & Conditiile  si sa apasati butonul « Continua ».

b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in chenarul din stanga si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimit comanda".

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a va fi mai usor pe viitor. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, puteti vedea o multime de informatii legate de comenzile Dumneavoastra.